Ordinacija

Dr. Michael Šantek

Dr. Michael Šantek diplomirao je 1997 godine sa Life Chiropractic CollegeWest-a, stekao titulu doktora kiropraktike te se vraća se u Zagreb, gdje otvara svoju ordinaciju na Srebrnjaku. Osim što aktivno pomaže pacijentima da se vrate u svoje svakodnevne aktivnosti, propagira zdrav način življenja i stavlja veliki naglasak na edukaciju pacijenata. Kako bi svojim pacijetnima pružao kvalitetnu i profesionalnu kiropraktičarsku uslugu kontinuirano se educira na seminarima i kongresima diljem Europe i svijeta. 

Aktivno širi riječ o dobrobiti kiropraktike kao znanosti te kontinuirano informira javnost o tome što je to kiropraktika i tko su doktori kiropraktike. U tom smislu sudjelovao u raznim medijima, kontakt emisijama na radiju, na HTV-u, NOVA-tv, na okruglim stolovima organizirano od strane HOO-a. Pisao je i objavljivao članke za svaki pisani oblik medija u Hrvatskoj. Sudjelovao je na znanstvenim skupovima kao predavač te na stručnim tečajevima za trajnu edukaciju liječnika u organizaciji Klinike za neurokirurgiju, Kliničke bolnice "Sestre milosrdnice" u Zagrebu.

 

Također je vrlo aktivan u smislu zakonske regulacije kiropraktike u Hrvatskoj. Aktivno propagira kiropraktiku kao jednu legitmnu znanost koju je potrebno što hitnije zakonom regulirati kako bi se zaštitili građani ali i struka čija je reputacija mukotrpno stečena kao i ugled doktora kirorpraktike. Sudjelovao je u nizu aktivnosti čiji je cilj bio zakonska regulacija kiropraktike. Obnašao dužnost predsjednika Hrvatskog udrženja kiropraktičara sve do 2011. godine. Inicirao skup (2010.) unutar liječničke komore gdje je djelovao kao potpredsjenik, a cilj toga skupa je bila donijeti zakonske prijedloge za regulaciju kiropraktike, akupunkture i homeopatije na području Hrvatske. Predstavljao interese doktora kirorpraktike sa područja Hrvatske prema ECUWFC i drugim međunarodnim kiropraktičarskim strukuturama. 

  

2001. sudjelovao je u radu zdravstvenog tima na Mediteranskim igrama u Tunisu.

 

S doktorom Šantekom možete kontaktirati i putem Facebooka: facebook.com/kiropraktika.hr.

Rezervirajte termin

Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku.

Telefon E-mail
  
  
Radno vrijeme
  • PON 08:00 - 18:30
  • UTO 08:00 - 18:30
  • SRI 08:00 - 18:30
  • ČET 08:00 - 18:30
  • PET 08:00 - 18:30
Kontakt

+385 (0)1 243-1116
Srebrnjak 18
Zagreb, Croatia 10000