Ordinacija

Derek Fleschner, doktor kiropraktike

Dr. Derek Fleschner diplomirao je na Life University College of Chiropractic u Atlanti,te Sherman College of Chiropractic gdje je nakon osmogodišnjeg studija stekao titulu doktora kiropraktike.

Po savršetku studija dr. Fleschner je radio više od 13 godina u zemljama EU. Nizozemska, Engleska, Irska ..

Dr Derek je principijelni doktor kiropraktike i prakticira izvornu vitalističnu kiropraktiku. Svjestan je znanstveno dokazane činjenice da je tijelo organizam koji sam sebe kontrolira, regulira i regenerira te svjestan da će se bilo kakva smetnja ili disfunkcija u tijelu negativno odraziti na funkciju i zdravlje pacijenata.

Osnovna je zadaća dr. Dereka otkriti i korigirati disfunkcije (subluksacije) koje uzrokuju smetnje u radu živčanog sustava te se time mogu negativno odraziti na ljudsko zdravlje. Sa strašću objašnjava kako i na koji način kiropraktika funkcionira te kako ona može pomoći pacijentima koji pate od raznih tegoba. Sa svojim pozitivnim stavom i šarmantnim osmijehom osvojio je srca naših pacijenata.

Dr. Derek obožava Hang gliding, paragliding i snima kratke vidozapise sa dronom. Voli putovati i okrivati nove kulture.

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što se 2018. godine pridružio našem timu te što će svojim znanjima i višegodišnjim radom u struci pridonijeti zdravlju naših pacijenata potpuno prirodno, bez lijekova te invazivnih zahvata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezervirajte termin

Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku.

Telefon E-mail
  
  
Radno vrijeme
  • PON 08:00 - 18:30
  • UTO 08:00 - 18:30
  • SRI 08:00 - 18:30
  • ČET 08:00 - 18:30
  • PET 08:00 - 18:30
Kontakt

+385 (0)1 243-1116
Srebrnjak 18
Zagreb, Croatia 10000